На Закарпатті суд визнав невинним ґвалтівника з Рахівщини (ВІДЕО)

вересня 26 / 2021


На Закарпатті суд визнав невинним ґвалтівника, який у 2014 році разом з товаришем вчинили наругу над 14-річною дівчиною з села Розтоки, що на Рахівщині. Тепер виправданий відверто глузує з батьків потерпілої та хизується своїм всевладдям навіть над суддями.

7 листопада 2014 двоє хлопців затягнули дівчину до сараю одного з них та зґвалтували з особливою жорстокістю. В судовій справі сказано, що дівчина отримала синці правого плечового суглобу, правої плечової ділянки, правого стегна, садна спини в міжлопаточній ділянці з права, розрив дівочої пліви, гіперемію входу в піхву, перелом нігтя першого пальця правої кисті.

Імена ґвалтівників є у вільному доступі - це Микола Кокірч та Петро Черній. Микола Кокірч відсидів 3 роки у СІЗО і засуджений на 8. Петро Черній довгий час перебував у розшуку і випущений під заставу 97 тис. грн. Батьки зґвалтованої дівчини розповідають, що Черній займається контрабандою і за допомогою грошей зміг відкупитися від вироку.

Батьки потерпілої з вироком суду не погоджуються і будуть його оскаржувати. Прокуратура уже готує апеляційну скаргу і буде вимагати засудження двох фігурантів на максимальний термін - 12 років.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар