На виноградівщині проводять незаконний демонтаж. Без дозволу

липня 25 / 2021
У м.Виноградів триває реконструкція центральної площі міста. На цьому етапі зроблено багато клопіткої роботи, попереду ще виконання багатьох важливих завдань. Постало питання демонтажу світильників та лавок у парку.
На виноградівщині проводять незаконний демонтаж. Без дозволу

Без відповідного дозволу невідомі молодики почали проводити роботи з демонтажу вуличних ліхтарів на площі.Доля повалених стовпів повинна вирішуватися в встановленому законом порядку. Вони перебувають у власності міста, хоча й були колись подаровані меценатом.Без дотримання жодних процедур, не кажучи вже про наявність відповідних дозвільних документів, демонтаж світильників самовільно почали здійснювати.

Встановили ми і позицію міської ради щодо цієї ситуації.Як з’ясувалося депутатське звернення щодо врегулювання цього питання дійсно є. Однак є і чітка відповідь на нього – «питання подальшої експлуатації лавок та ліхтарів, які заплановано демонтувати під час реконструкції площі Миру буде розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету Виноградівської міської ради».Вчинили протиправні дії ніби з благородною метою, заявляє Артур Івашко у своєму дописі в соц.мережах. Однак, про те, що відповідь на свій запит він таки отримав і законних підстав для початку цих робіт в нього немає, чомусь замовчує.

Саме рішенням виконавчого комітету в подальшому буде визначатися спосіб і терміни демонтажу ліхтарів. На сьогоднішній день це рішення ще не прийняте. З цього випливає, що проводити демонтажні роботи було не законно.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар