На Закарпатті перевіряють заправки пального: знайшли чимало нелегальних

липня 22 / 2021


На Закарпатті продовжують вживати заходів з протидії нелегальній діяльності АЗС.

Сьогодні під головуванням заступника очільника облдержадміністрації Іштвана Петрушки відбулася робоча нарада постійно діючої обласної робочої групи з організації взаємодії органів влади щодо забезпечення виявлення та ліквідації в області нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами.

Як повідомив Іштван Петрушка, мобільна робоча група активно працює над виявленням місць незаконного обігу пального в регіоні.

Так, з початку березня цього року контролюючі органи перевірили діяльність 1005 об’єктів торгівлі пальним та місць зберігання пального. У ході перевірок виявлено, що понад 93 % перевірених об’єктів здійснюють діяльність на підставі відповідного виду ліцензії.

«Робота у напрямку виведення паливного бізнесу з тіні потребує консолідації зусиль усіх гілок влади, тому в області якісно співпрацюють профільні служби та відомства», – наголошує заступник голови Закарпатської ОДА.

Нагадуємо, в департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації відкрито гарячу лінію і кожен небайдужий може надати інформацію щодо діяльності, на його думку, нелегальних АЗС у Закарпатській області.

Номер телефону гарячої лінії: 61-35-16.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар