Гучне викриття на Закарпатті: що накоїв військовослужбовець

червня 10 / 2021




Служба безпеки України викрила факт вимагання посадовцем органу місцевого військового управління хабарів від призовників за сприяння в ухиленні від військової служби.

Оперативники спецслужби встановили, що військовослужбовець Іршавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки обіцяв «вирішити» питання про непридатність призовників до служби за $3 тис. Правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.
У межах кримінального провадження військовому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Встановлюються інші особи, що можуть бути причетними до корупційного механізму.

Гучне викриття на Закарпатті

В пресслужбі УСБУ в Закарпатській області розповіли, що операція із викриття зловмисника проводилася спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Львів під процесуальним керівництвом Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.





Категорія : Кримінал


Залишити Коментар