За привласнення дизпалива та підробку документів судитимуть двох працівників підрозділу «Укрзалізниці» на Берегівщині

травня 18 / 2021

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури Іваном Симйоном затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо двох працівників виробничого підрозділу «Королівський кар’єр» однієї з філій АТ «Укрзалізниця» за фактами привласнення чужого майна за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 191 КК України), службового підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України) та повторного підроблення офіційного документа (ч.ч. 1, 3 ст. 358 КК України).

Згідно з інформацією слідства, обвинувачені налагодили схему із незаконного привласнення дизельного палива. Протягом кількох місяців вони вносили недостовірні відомості в документи, за якими отримували пальне для роботи автокрану. При цьому він увесь цей час перебував у несправному стані, що унеможливлювало його використання.

Встановлено, що організував оборудку головний механік. Загалом особи привласнили майже 4000 л дизпалива, завдавши підрозділу збитки на суму понад 72 тис. грн.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до Виноградівського районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.





Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар