20-річний мукачівець викрав будівельні інструменти на суму близько 20 тисяч гривень, з квартири

квітня 22 / 2021
З першого поверху багатоквартирного будинку 20-річний мукачівець викрав будівельні інструменти на суму близько 20 тисяч гривень. Крадене поліцейські вилучили. За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження

Вчора, 21 квітня, до Мукачівського районного управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку будівельних та електроінструментів з квартири, розташованої на першому поверсі будинку по вулиці Олексія Береста. Заявник розповів, що невідомі могли вчинити крадіжку з 19 по 21 квітня, в період його відсутності.

На місце події для документування злочину виїхали працівники слідчо-оперативної групи. У ході проведення оперативної роботи поліцейські за кілька годин вийшли на слід зловмисника та розшукали викрадені речі.

На сьогодні встановлено, що 20-річний мукачівець у період часу з 4 до 6 – ї години ранку через вікно виніс з помешкання, де відбувались ремонтні роботи, бетонозмішувач, болгарки, електродрилі, шуруповерт, перфоратор, драбину та інше майно. Загальна сума збитків склала близько 20 тисяч гривень.

Частину крадених речей чоловік сховав у власному помешканні, інше - неподалік місця вчинення злочину, у закинутій будівлі.

Викрадені речі поліцейські вилучили та повернуть власникові.

Відносно чоловіка, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар