В Одесі правоохоронці затримали групу наркоторговців, організатором якої була закарпатка (відео)

квітня 16 / 2021
У жовтні минулого року судима за торгівлю людьми та замах на грабіж 32-річна уродженка Закарпаття, переїхавши до Одеси, створила злочинну групу для продажу наркотичних засобів та психотропних речовин. До складу групи вона залучила одесита та двох жительок Одеського та Білгород-Дністровського районів віком від 22-х до 24-х років.

Злочинна група щоденно збувала через соцмережі кокаїн та інші наркотичні засоби, заробляючи на їх продажі більше 50-ти тисяч гривень за день. Гроші торговці отримували в готівковій формі або на банківські картки після передачі наркотиків клієнтам, які їм доставляли додому.

Під час обшуків у правопорушників знайшли наркотичні речовини синтетичного та рослинного походження, та психотропи у вигляді пігулок.

Зловмисникам оголошено підозру за виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За таке правопорушення їм загрожує 9-12 років тюрми з конфіскацією майна, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

Категорія : Кримінал


Залишити Коментар