В Углі на Тячівщині чоловік намагався підпалити чужий магазин (фото)

березня 31 / 2021
Працівники поліції Тячівщини оперативно розкрили злочин, що стосується замаху на умисне пошкодження будівлі в селі Угля. Причетного до злочину розшукали. Слідство у справі триває

Вчора, 30 березня, до поліцейських Тячівщини звернувся мешканець села Угля. Приватний підприємець повідомив, що невідома особа пошкодила зовнішню сторону приміщення, яке йому належить.

Під час огляду місця події поліцейські виявили дві пляшки з легкозаймистою рідиною. Внаслідок загорання речовини з однієї з пляшок частково пошкоджено сходи до будівлі з кількома крамницями.

За фактом злочину слідчі поліції Тячівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 - ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України, тобто замах на пошкодження чужого майна, вчинений шляхом підпалу.

Поліцейські оперативно встановили, що до злочину причетний 26-річний мешканець смт.Буштино. Чоловіка розшукали неподалік від місця злочину. За його словами, умисел здійснити підпал у нього виник спонтанно.

Встановлено також, що чоловік перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Слідчі призначатимуть судово-психіатричну експертизу для встановлення психічного стану особи. Відповідно до висновків експертів слідчі прийматимуть кінцеве процесуальне рішення.

Оперативники наразі перевіряють фігуранта на причетність до скоєння аналогічних підпалів на території міста та району.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар