Новини Закарпаття

Хлопець викрав із чужого подвір’я мотоцикл


19 березня до поліції Виноградова із повідомленням про крадіжку звернулася мешканка селища Вілок. Жінка розповіла, що невідомі викрали з дворогосподарства мотоцикл її сина. Потерпіла оцінила завдану їй матеріальну шкоду у розмірі 5 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції вжили необхідних заходів та вже наступного дня встановили особу, яка може бути причетна до крадіжки. Зловмисником виявився 19-річний мешканець села Пийтерфолво.

"Як встановили оперативники, хлопець безперешкодно зайшов на територію приватного дворогосподарства, звідки викрав мотоцикл та сховав його", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.



Окрім цього встановлено, що хлопець фігурує ще у двох кримінальних провадженнях – крадіжці електроінструментів від односельця та мобільного телефону з будинку мешканця села Гукливий. Усі речові докази поліцейські вилучили й після проведення експертизи їх повернуть власникам.

Хлопець викрав із чужого подвір’я мотоцикл

За всіма фактами у поліції відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням). Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу.

Фігуранта також перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.
Перейти на сайт