Поліція затримала двох жителів Закарпаття за збут наркотичних речовин

березня 10 / 2021
Поліція затримала двох жителів Закарпаття за збут наркотичних речовин

Вчора , 9 березня у місті Хуст, у ході досудового розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.307 ККУ працівниками Хустського районного відділку поліції було затримано місцевого жителя який збував наркотичну речовину .
Наразі, речові докази направлені для подальшого дослідження до НДЕКЦ в Закарпатській області, а місцевого жителя затримано по ст.208 КПК та поміщено до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ), для вирішення питання про обрання йому запобіжного заходу.

Також вчора , близько 16:00 у місті Мукачево після проведення оперативних дій працівниками Мукачівського РУП було викрито чергового збувача наркотичних засобів у Закарпатській області.
Наразі встановлено, що місцева жителька Мукачівського району, яка є раніше не судимою, збувала наркотичні засоби, схожі на «метамфетамін» , за що в подальшому отримувала грошові кошти.
Наразі, речові докази направлені для подальшого дослідження до НДЕКЦ в Закарпатській області, дану особу затримано по ст.208 КПК та поміщено до (ІТТ), для вирішення питання про обрання їй запобіжного заходу.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар