Наркоторговця, затриманого на Закарпатті, засуджено до 9 років

березня 08 / 2021
Наркоторговця, затриманого на Закарпатті, засуджено до 9 років
За матеріалами Служби безпеки України до позбавлення волі засуджено організатора каналу контрабанди важких наркотиків за кордон.

Співробітники СБУ затримали зловмисника на спробі переправлення до ЄС партії героїну на понад мільйон євро.
Правоохоронці викрили наркоділка, громадянина однієї з країн Близького Сходу, у березні 2019 року у пункті пропуску «Лужанка», що на Закарпатті. Зловмисник намагався на власному автомобілі перевезти через держкордон понад 30 кілограмів героїну. «Товар» він приховав у спеціально обладнаних тайниках у транспортному засобі.

Суд визнав наркоділка винним за:
- ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України,
- ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.
Зловмиснику призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирок суду набув законної сили.
Оперативні та слідчі дії проводились Управлінням Служби безпеки України у Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар