Поліцейські Рахова спіймали серійного крадія

березня 04 / 2021
Співробітники поліції Рахова провели оперативні заходи та встановили, що до шести крадіжок у райцентрі причетний один і той же чоловік. П’ять із них стосувалися одного дворогосподарства місцевої жительки. Правоохоронці вже повідомили зловмиснику про підозру та клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу

До поліції звернулися мешканки Рахова з повідомленням про крадіжки: в першої з дому винесли золоті прикраси, чим завдали збитків у майже 17 тисяч гривень, в іншої цінні речі викрали з літньої кухні, підвалу та сараю.

В другої потерпілої виносили господарське майно, таке як газові балони, металеві листи, побутову техніку та електроінструменти. Вдалося встановити, що загалом мова йде про шість злочинів, які вчинені у різний час.

Співробітники поліції Рахова одразу ж почали відпрацьовувати можливих причетних до злочину. Проаналізувавши доказову базу, вдалося встановити, що до крадіжок причетний 34-річний житель села Видричка.

До другої потерпілої злочинець вдирався п’ять разів та по-трохи виносив на продаж її цінні речі.

Підозрюваний у вчинені злочину ніде не працює, він уже відбував покарання за аналогічний злочин – крадіжку з проникненням. Як і за попередні злочини, цього разу також відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Раніше суд позбавив злочинця волі на 4 роки, тепер же йому може загрожувати до 6 років тюрми.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру, тепер слідчі клопотатимуть в суді про обрання йому на період досудового розслідування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар