На Закарпатті поліцейські викрили зловмисника, який ошукав подружжя пенсіонерів

березня 04 / 2021
Під приводом ремонту техніки, мукачівець виманив від пенсіонерів півтори тисячі гривень. Поліція швидко розшукала афериста. За фактом шахрайства дізнавачі розпочали розслідування. Мукачівцю вже повідомили підозру у вчиненні кримінального правопорушення

За допомогою до мукачівських поліцейських звернувся 80-літній місцевий житель. Пенсіонер повідомив, що їх ошукав невідомий чоловік-сантехнік, який виманив від них гроші, а свої зобов’язання щодо ремонту техніки – не виконав.

У ході розслідування справи поліцейські з’ясували, що сантехіка потерпілі знайшли через оголошення, розміщене в під’їзді багатоповерхівки. Чоловік погодився допомогти пенсіонерам, пообіцявши якомога швидше полагодити котел.

Наперед взявши гроші від потерпілих, для, нібито, купівлі запчастин - фігурант зник, а мобільний телефон вимкнув.

Поліцейські швидко відшукали та встановили особу мукачівця, який ошукав довірливих літніх людей. Ним виявися 46- річний житель міста.

Вчора, 3 березня, поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вказаному злочині. Йому інкримінують частину 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про заволодіння грошима шляхом обману - шахрайство.

Також поліцейські перевіряють чи не потерпіли від таких дій й інші мешканці райцентру.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар