На Закарпатті затримали неповнолітнього збувача наркотиків (фото)

лютого 22 / 2021
Співробітники поліції після відпрацювання інформації щодо наркозлочину у Виноградові, вийшли на неповнолітнього місцевого жителя. Під час перевірки у нього виявили і наркотики, і зброю. За цим фактом відкрито кримінальне провадження

Співробітники кримінальної поліції отримали оперативну інформацію про можливу причетність неповнолітнього виноградівця до наркозлочину.

Для перевірки сьогодні, 22 лютого, поліцейські вирішили поспілкуватися з юнаком. Хлопець саме йшов місцевим парком зі своїм другом. На спробу правоохоронців поспілкуватися хлопець відреагував дуже емоційно та кинувся тікати, лишивши наляканого ситуацією приятеля. Оперативники його швидко наздогнали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Під час поверхневого огляду в юнака виявили та вилучили пакет марихуани та кастет. І наркотичну речовину, і зброю слідчі скерують експерту для дослідження.

За злісну непокору законній вимозі поліцейського на правопорушника складено протокол за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім цього за незаконне зберігання наркотичних засобів розпочато провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Після експертизи може бути розпочато і кримінальне провадження за незаконне поводження з холодною зброєю.

Поліцейські і надалі боротимуться із злочиністю в краї та працюватимуть саме попередження загроз закарпатцям та гостям області від подібної незаконної діяльності.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар