Суддя у справі третьої смертельної ДТП з вини депутата-контрабандиста вигороджує вбивцю

лютого 20 / 2021

Мова про суддю Марію Крегул, яка розглядає справу смертельної ДТП за участі “короля контрабанди” Івана Удуда, який є депутатом Берегівської районної ради від партії КМКС.

В листопаді 2020 року королю контрабанди Удуду вручили підозру по низці справ – смертельна ДТП влітку 2020 року та побиття контрабандистом чоловіка на стоянці в кафе “Плей”.

Так, 22 липня 2020 року контрабандист Іван Удуд насмерть збив молодого хлопця з Виноградівщини.

Керуючи дороговартісною Toyota Land Cruiser із номерами АО 0022 АХ Удуд збив юнака, який рухався на мотоциклі своєю смугою. Контрабандист виїжджав із узбіччя і влетів в мотоцикл, яким керував хлопець. Аварія трапилася у селі Ботар, Виноградівського району Закарпаття.




У результаті зіткнення хлопець 2001 року народження отримав травми черепа несумісні із життям та загинув на місці ДТП.

Як пізніше повідомив батько загиблого хлопця – це вже третє смертельне ДТП з вини “короля контрабанди” Івана Удуда. До сьогоднішнього дня йому вдавалося домовитися з правоохоронцями і суддями та залишитися без покарання.

У справі вбивства молодого мотоцикліста суддею було обрано згадувану Марію Крегул, яка у коментарях засобам масової інформації пообіцяла медійникам про неупереджений розгляд справи.

Проте, як кажуть, обіцянка цяцянка, а дурневі радість: 1 грудня 2020 року суддя Крегул шокує громадськість своїм цинічним рішенням. Вбивці-контрабандисту вона призначила 60 днів тримання під вартою із можливістю вийти під заставу всього за 126 000 тисяч гривень. В той самий день Удуд сплатив ці кошти і до сьогодні вільно гуляє селом та роз’їжджає дорогами Закарпаття.

Як повідомляє видання zaknovunu.info, одіозною суддею є Маріанна Крегул – донька колишнього голови Апеляційного суду Закарпаття Миколи Крегула.

Джерела “Закарпатських новин” повідомляють, що таке рішення Івану Удуду обійшлося у 50 тисяч доларів. Також відомо, що Удут планував втекти до Угорщини і переховуватися там від правосуддя. Однак, після домовленостей із суддею Крегул, Удуд передумав і пообіцяв звільнити поліцейських та прокурорів, які довели його справи до суду, – йдеться у матеріалі zaknovunu.info.

Однак, не меншим здивуванням стали і нові факти, які у цій справі виявив закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Батько продемонтрував на камеру свідоцтво про смерть, де чітко написано, що причина смерті: відкрита черепно-мозкова травма. Удар був такої сили, що взуття хлопця злетіло з ніг і перелетіло через паркан!

Однак, виявилося, що через деякий час рецидивісту Удуду вдалося домовитися та підробити експертизу про ДТП. У висновках керівника Виноградівської райсудмедекспертизи Івасенко О.М., йдеться про те ніби хлопець їхав собі на мотоциклі і помер буквально за кілька секунд до того, як депутат-вбивця в’їхав у нього на своєму елітному авто.

От так просто. Спочатку причина смерті після ДТП — відкрита черепно мозкова травма, а вже після відвідин медиків контрабандистом і депутатом Іваном Удудом міняють свою думку. Тепер кажуть — причина смерті — захворювання судин головного мозку. Нормально, так? У молодого 18-річного хлопця, який ніколи нічим не хворів.

Слідчі поліції не повірили такій експертизи виноградівських “експертів” і відправили документи на повторну експертизу в Ужгород. Нові експерти роблять повторну експертизу вже кілька місяців. Співпадіння запитаєте ви? Не знаю, але переконаний, що пан Удуд буде намагатись підкупити і ужгородських експертів, – розповідає Віталій Глагола.

https://www.youtube.com/watch?v=9WUrGJKI1Lk

Адвокатом контрабандиста є одізной екс-прокурор Іван Кайло, який відомий тим, що за часів роботи в правоохоронних органах “кришував” керівника відділу “Закарпатгазу” Павла Нагірного, який на позашляховику протаранив легкову автівку. Внаслідок аварії загинула жінка та мала дитина.

Допомагав Удуду цей адвокат і у згадуваній на початку матеріалу кримінальній справі по епізоду в кафе “Плей”. Тоді депутат-вбивця розтрощив чужу автівку та металевою палицею побив її власника до півсмерті. Через декілька днів контрабандист відрізав курці голову та з похоронним вінком приніс її побитому ним потерпілому на ліжко в лікарню.

Одіозна суддя, адвокат-екс прокурор та партійне керівництво КМКС – на стороні вбивці сьогодні чималло одіозних особистостей, на боці батьків – громадськість та журналісти.
Розслідування Віталія Глаголи вже набрало понад 200 000 переглядів, тож маємо щиру надію, що резонанс довкола справи “розв’яже” очі українському правосуддю і контрабандист Удуд та Виноградівський медексперт Івасенко сядуть до в’язниці.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар