На хабарі затримали двох закарпатських прикордонників

лютого 10 / 2021
Як зазначили в Держприкордонслужбі, за кожним з цих фактів тривають першочергові невідкладні слідчі дії.
За матеріалами офіцерів внутрішньої та власної безпеки були розпочаті досудові розслідування відносно двох військовослужбовців Мукачівського загону за ч. 3 ст. 368 ККУ «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди».

Фігуранти розслідувань, незалежно один від одного, вирішили отримати неправомірну вигоду за сприяння на ділянках своїх підрозділів протиправній діяльності, пов’язаній з незаконним переміщенням сигарет в країни ЄС.

Сьогодні міжвідомча група офіцерів ВВБ Держприкордонслужби спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ СБУ та ДБР, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону затримала одного з хабарників після отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 800 доларів США.


Інша міжвідомча група у складі офіцерів ВВБ Держприкордонслужби, спільно зі співробітниками УСБУ у Закарпатській області, слідчими ДБР, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону затримала ще одного хабарника. Цей затриманий дорожче оцінив свої незаконні послуги. Він вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 900 доларів США.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар