На Закарпатті правоохоронці викрили зловмисника, який за окрему плату пообіцяв влаштувати «клієнта» на роботу

січня 28 / 2021
Працівники поліції Закарпаття спільно зі співробітниками УСБУ в Закарпатській області за процесуального керівництва прокуратури області, викрили на корупційному злочині працівника локомотивного депо. Чоловікові вже повідомили про підозру. За фактом злочину проводиться досудове розслідування

Сьогодні, 28 січня, слідчі поліції Закарпаття повідомили про підозру у зловживанні впливом працівнику одного із закарпатських локомотивних депо.

Незаконні дії фігуранта було викрито 26 січня працівниками закарпатської поліції спільно зі співробітниками УСБУ, за процесуального керівництва прокуратури.

Слідством встановлено, що 41-річний закарпатець, який працює в локомотивному депо, вимагав неправомірну вигоду у 31-річного закарпатця, який працевлаштовувався до установи.

За 2 тисячі доларів посадовець обіцяв чоловікові посприяти у офіційному його працевлаштуванні та не створювати штучних перешкод у його подальшій роботі.

Зловмисника впіймали під час отримання ним другої частини від заздалегідь обумовленої суми хабаря.

Наразі чоловікові вже повідомлено про підозру у злочині за частиною 2 статті 369-2 Кримінального кодексв України, тобто зловживання впливом.

Слідчі звернулися до суду з клопотанням щодо обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Слідство у справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар