Мукачівська місцева прокуратура оскаржить домашній арешт підозрюваному у торгівлі психотропами

січня 25 / 2021


Прокурори Воловецького відділу Мукачівської місцевої прокуратури оскаржать ухвалу слідчого судді Воловецького районного суду про обрання місцевому жителю запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Особу підозрюють у незаконному збуті психотропних речовин, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

У судовому засіданні прокурор наголошував, що наркозлочини є одними з найбільш небезпечних і пагубно впливають на суспільство. До того ж, враховуючи повторність скоєного та можливість особи продовжити займатися протиправною діяльністю, сторона обвинувачення наполягала на взятті підозрюваного під варту.

36-річного закарпатця затримали минулого тижня під час збуту «товару» покупцеві за попередньо домовлену суму коштів. Правоохоронці вилучили в нього три згортки фольги з кристалічною речовиною всередині. Наразі її направлено на експертизу.

Чоловіку інкримінують причетність до ще одного факту збуту психотропів, зафіксованого у Воловці восени. За версією слідства, він продав клієнту психотропну речовину – метамфетамін.

У вказаному провадженні за процесуального керівництва місцевих прокурорів триває досудове розслідування.





Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар