У Парижі жорстоко побили 14-річного уродженця Закарпаття

січня 23 / 2021
Били Юру металевими палицями і битами, різали ножами.
15 січня о 18:30 в престижному районі у центрі Парижу трапилась трагедія. 14 невідомих озброєних нападників у масках побили 14-річного українця Юру. Хлопець єдиний, хто не встиг втекти, коли на учнів коледжу, які повертались із занять додому, напали. Били Юру металевими палицями і битами, різали ножами.

21 січня Юрі виповнилось 15 років. Своє день народження він зустрів у реанімаційній палаті однієї з паризьких клінік, будучи у комі. У хлопця пробитий череп, множинні переломи рук, пальців, ребер, ножові поранення, травма очей. Після складних операцій лікарі ввели його у коматозний стан.
Журналісти поспілкувалися з мамою Юри – Наталією Крученик-Фаргат. Жінка у минулому викладачка Закарпатського Державного університету. Понад 10 років тому, вони з маленьким Юрою переїхали із Ужгорода до столиці Франції. Мама розповідає, що син швидко адаптувався, вивчив французьку мову та знайшов друзів.



"Юрчик народився в Ужгороді. Коли ми переїхали, він був маленький і адаптація пройшла швидко. З‘явилися друзі, почав розмовляти. Він така дитина, що міг з усіма знайти спільну мову, – згадує пані Наталія. – А зараз він у комі... Лікарі роблять все можливе. Бог те, що не можливе".

"Те, що трапилося – це жах. Його било 14 чоловік. У центрі Парижу, в престижному районі, де ми проживаємо. Слідство поки вивчає записи камер спостереження. Дуже чекаємо, що винні будуть покарані, а Юрчик повернеться до нас таким як він був – життєрадісним і цілеспрямованим", – зазначає мама підлітка.

Відомо, що у консульстві знають про трагічний інцидент. Посол України у Франції Вадим Омельченко повідомив у своєму твітері, що консули контактують з рідними хлопця та французькими правоохоронцями.

Також посол написав, що медики повідомляють про позитивну динаміку у стані хлопця та планують почати виводити його з коми.

Категорія : Кримінал


Залишити Коментар