На Ужгородщині затримали молодиків, які обманом забрали у чоловіка мобільний телефон

січня 21 / 2021
Сьогодні, 21 січня, на лінію «102» надійшло повідомлення про незаконне привласнення мобільного телефону 37-річного чоловіка. Працівникам поліції потерпілий розповів, що близько 7 години ранку в селі Минай на вулиці Карпатського Патруса до нього підійшло двоє незнайомців, які попросили мобільний телефон на кілька хвилин подзвонити. Вони взяли його і зробили вигляд, що телефонують, відійшли до найближчого магазину та кинулися тікати.

Потерпілий не розгубився та одразу ж повідомив поліцейських.

Наряд групи швидкого реагування поліції оперативно спіймав 25-річного та 42-річного зловмисників. В одного із них вилучили речовий доказ – телефон, який повернуть потерпілому.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство. Таке правопорушення карається штрафом, громадськими роботами, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Слідство у справі триває. Співробітники поліції Ужгородщини відзначають, що саме швидке реагування потерпілого гарантувало таке оперативне розкриття злочину.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар