За обвинуваченням у збуті психотропів судитимуть трьох мукачівців

січня 05 / 2021
Прокурором Закарпатської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох жителів Мукачева, які, ймовірно, займалися збутом психотропних речовин на території області.

Всього до організованої групи входили четверо закарпатців – два організатори та два виконавці. У липні 2020 року їх протиправну діяльність викрили правоохоронці. Особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України.

Під час обшуків у помешканні, яке чоловіки орендували в Ужгороді, правоохоронці виявили метамфетамін та значну суму готівки в національній та іноземній валютах. У ході проведення негласних слідчих дій зафіксовані і неодноразові факти збуту закарпатцями психотропів.

Наразі матеріали провадження щодо трьох фігурантів скеровано до Мукачівського міськрайонного суду. Один із організаторів все ще перебуває у розшуку.

Слідство здійснювали працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Закарпатській області, оперативний супровід – співробітники обласного управління СБУ. Процесуальне керівництво забезпечують прокурори Закарпатської обласної прокуратури.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар