За підозрою в умисному вбивстві родича взято під варту 43-річного мешканця Рахівщини

листопада 06 / 2020

Слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокурором Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури, та обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жителю смт. Ясіня.

Його підозрюють в умисному вбивстві родича (ч. 1 ст. 115 КК України). Подія, про яку йдеться, трапилася на початку цього місяця. Встановлено, що між чоловіками виникла сварка, в ході якої 43-річний закарпатець наніс потерпілому декілька ударів лезом сокири по голові та тілу. Отримані ушкодження призвели до смерті 36-річного громадянина.

Триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Рахівського ВП Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва місцевої прокуратури. Проводяться необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на прийняття кінцевого законного рішення.

Зауважимо, що санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Закарпатської обласної
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар