На Рахівщині вночі була стрілянина

жовтня 31 / 2020
На Рахівщині контрабандисти втекли від прикордонників, покинувши майже 2 тисячі пачок сигарет, довелось стріляти.
Незаконному переміщенню через українсько-румунський кордон тютюнової контрабанди запобігли учора ввечері прикордонники Мукачівського загону неподалік населеного пункту Великий Бичків.
Під час патрулювання берегової відмілини річки Тиса, якою пролягає кордон з Румунією, прикордонний наряд відділу «Ділове» помітив невідомих, що несли на плечах обгорнуті поліетиленом пакунки. Законні вимоги військовослужбовців контрабандисти проігнорували навіть після попереджувального пострілу, натомість покидали свої ноші та вдались до втечі.
Зловмисники планували перемістити через кордон 1940 пачок сигарет з білоруськими акцизними марками. За даним фактом на адресу ГУ ДФС в Закарпатській області та Рахівського відділення НП направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 КК України.
Тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу для подальшої їх передачі компетентним органам. Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправних дій на кордоні, повідомили у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар