У жителя Ужгородського району виявили дома три з половиною кілограми марихуани (фото)

жовтня 23 / 2020
У жителя Ужгородського району виявили дома три з половиною кілограми марихуани (фото)
Вчора, 22 жовтня, слідчі Ужгородського районного відділення поліції провели огляд території дворогосподарства та підсобного приміщення 53-річного жителя села Оноківці.

У підсобному приміщенні та на подвір’ї жителя села Оноківці поліцейські виявили партію наркотика марихуани. Загальна вага вилученого склала понад три з половиною кілограми. Зловмисника поліцейські затримали та розпочали за фактом злочину кримінальне провадження

Під час огляду поліцейські виявили велику партію наркотиків рослинного походження. Зокрема, в підсобному приміщенні знаходився поліетиленовий пакет з сухою речовиною, а у приміщенні - 3 картонні коробки та 30 паперових згортків з марихуаною.

Загальна вага вилучених наркотичних засобів сягає близько 3, 5 кілограмів. Всі речовини слідчі вилучили та скерують експерту для дослідження.

Наразі 53-річного жителя Оноківців поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Встановлено, що на момент затримання чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Слідчі інкримінують зловмиснику ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, тобто зберігання наркотиків з метою збуту. Відповідно до санкції вказаної статті підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.


У справі триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар