У Чопському загоні продовжують заходи, спрямовані на боротьбу з корупцією

жовтня 20 / 2020
У Чопському прикордонному загоні активно розробляють та впроваджують заходи, спрямовані та боротьбу з корупцією та хабарництвом серед співробітників. Зокрема, у рамках відомчої Антикорупційної акції «Прикордоннику, не бійся повідомити про відомі тобі факти корупції на кордоні», у загоні розробили цілу низку заходів щодо попередження та викорінення ганебного явища корупції серед персоналу. Їх проводитимуть з 21 по 30 жовтня цього року.
Акція має на меті формування у військовослужбовців і працівників загону активної громадської позиції та закріплення сталої мотивації прикордонників щодо свідомої доброчесної поведінки. Також персоналу розкажуть про існуючі внутрішні канали повідомлень щодо можливих фактів корупційних правопорушень.
Протягом 10 днів з прикордонниками Чопського загону проведуть зустрічі та тренінги. На дошках оголошень в управлінні та у підрозділах охорони кордону розмістять інформаційні аркуші для викривачів корупційних діянь з QR-кодом, що дозволяє перейти за відповідним посиланням на електронну форму «Повідомити про факт корупції» на відомчому веб-сайті.
Очікується, що результати проведених заходів допоможуть зрозуміти характер небезпек, виявити можливі протиправні діяння з боку персоналу загону та викорінити корупцію як явище.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар