Новини Закарпаття

Іршавські поліцейські розкрили крадіжку на місцевому ринку

Працівники поліції розшукали двох неповнолітніх хлопців, які обікрали торгову ятку на ринку. Речові докази вилучено. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження



Вчора, 6 жовтня, до поліцейських звернулася 47-річна мешканка села Білки, що на Іршавщині. Жінка, за її словами, орендує торгову ятку на території ринку в місті Іршава. Заявниця виявила пошкодження на вхідних дверях орендованого приміщення та відсутність частини товару - косметичних та миючих засобів.

Працівники сектору кримінальної поліції, у співпраці з інспекторами сектору реагування патрульної поліції, встановили, що до крадіжки з проникненням причетні двоє неповнолітніх мешканців села Осій, що на Іршавщині. За місцями проживання 15-ти та 16-річного юнаків поліцейські знайшли частину викраденого товару.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У ході слідства правоохоронці з’ясують обставини злочину та причини, які спонукали неповнолітніх на скоєння правопорушення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Перейти на сайт