Закарпатець "обчистив" ювелірну майстерню

жовтня 03 / 2020

За доводами прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчим суддею взято під варту на 60 діб 30-річного ужгородця за підозрою у крадіжці ювелірних виробів. Крім цього, йому визначено альтернативний запобіжний захід у вигляді понад 147 тис грн застави.

Як встановило слідство, раніше судимий місцевий мешканець разом із невстановленою наразі особою проник до ювелірної майстерні та викрав звідти золоті та срібні прикраси. Трапилося це в березні поточного року.

За попередньою оцінкою, загальна вартість виробів склала понад 300 тис грн. Опісля зловмисник зник з місця злочину. Завдяки вжитим заходам, у вересні правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його.
Дії ужгородця кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України, тобто крадіжка, вчинена у великих розмірах, повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у приміщення.

Наразі триває досудове розслідування, в ході якого встановлять обставини події та усіх фігурантів кримінального правопорушення. Процесуальне керівництво забезпечує Ужгородська місцева прокуратура.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар