Накладено арешт на автомобіль та сигарети псевдодипломата на понад 7 млн грн, затримані на кордоні Закарпаття

жовтня 01 / 2020
Накладено арешт на автомобіль та сигарети псевдодипломата на понад 7 млн грн, затримані на кордоні Закарпаття

Закарпатця з повним мікроавтобусом цигарок без акцизних марок та ймовірно підробленими дипломатичними документами затримали на КПП «Тиса» наприкінці минулого тижня. За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури слідство у цій справі триває.

Так, сьогодні слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду розглянуто і задоволено в повному обсязі клопотання слідчого ГУ ДФС в Закарпатській області, погоджене прокурором Закарпатської обласної прокуратури, про накладення арешту на вилучене майно. Зокрема, йдеться про автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter» та сигарети в кількості 183 750 пачок, орієнтовною вартістю понад 7 млн грн.

Відомості до ЄРДР внесено за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204 (незаконне транспортування з метою збуту тютюнових виробів) та ч. 1 ст. 358 (підроблення офіційного документа) КК України, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.



Як повідомлялося раніше, у ніч з 25 на 26 вересня на кордоні на Закарпатті затримали псевдодипломата, який намагався перевезти до Угорщини повний мікроавтобус сигарет без акцизних марок.

За інформацією видання, йдеться про уродженця Закарпаття Василя Матолу, який на кордоні пред’явив підробні дипломатичну картку представника сільськогосподарської та продовольчої компанії ООН і додаток до неї. Підробленими також були дипломатичні автомобільні номери DP225 037.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар