СБУ попередила контрабанду за кордон партії цигарок на майже 20 тисяч доларів, в якій був замішаний посадовець-прикордонник

серпня 16 / 2020
СБУ попередила контрабанду за кордон партії цигарок на майже 20 тисяч доларів, в якій був замішаний посадовець-прикордонник
Посадовець відділу прикордонного контролю Чопського прикордонного загону планував налагодити схему одержання грошей від місцевих жителів, причетних до контрабанди цигарок. За різні суми хабарів він обіцяв ділкам безперешкодне переміщення «товару» за кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Співробітники СБУ встановили, що за сприяння у нелегальному переправленні за кордон майже 30 тисяч пачок тютюнової продукції посадовець планував одержати майже 20 тисяч доларів.

Правоохоронці затримали одного з учасників схеми поблизу державного кордону на спробі незаконного переміщення даної партії цигарок.

Під час слідчих дій за місцем проживання фігурантів виявлено устаткування для упаковки тютюнових виробів, радіокерований безпілотний літальний апарат, автомобіль, переобладнаний для прихованого перевезення контрабанди, прилади нічного бачення та інші речі, які злочинці використовували у протиправній діяльності.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності, повідомляє пресслужба СБУ.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар