Новини Закарпаття

На Мукачівщині п'яний чоловік двічі за одну ніч спробував підпалили будинки односельців

На Мукачівщині п'яний чоловік двічі за одну ніч спробував підпалили будинки односельців
Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 43-річного мешканця с. Залужжя Мукачівського району, який підозрюється у вчиненні замаху на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст.15, ч.2 ст. 194 КК України).
На Мукачівщині п'яний чоловік двічі з одну ніч спробував підпалили будинки односельців, за що відповість у суді
У ході досудового розслідування зібрано докази того, що наприкінці травня 2020 року обвинувачений намагався спалити два будинки своїх односельців. Для цього він попередньо підготував пляшки з горючою сумішшю. На момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що і завадило йому здійснити задумане: він не зміг докинути ємність на території домогосподарств. В одному випадку пляшка загорілася перед вхідними воротами будинку, в іншому – полетіла на територію сусіднього двору.

Досудове розслідування у справі здійснював Мукачівський відділ поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури. Обвинувальний акт скеровано до Мукачівського міськрайонного суду.

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором, слідчим суддею обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 63 тисячі гривень, повідомляють у пресслужбі прокуратури Закарпатської області.
Перейти на сайт