Погоджено підозру трьом мешканцям Львівщини, які вимагали в ужгородців кошти за непоширення приватних відео

серпня 06 / 2020
Погоджено підозру трьом мешканцям Львівщини, які вимагали в ужгородців кошти за непоширення приватних відео
За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру трьом мешканцям Львівської області, яких учора затримали за вимагання за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 189 КК України).

Підозрювані – 28 та 39-річні чоловіки та 29-річна жінка.

Як встановило слідство, вимагачі працювали за наперед продуманою схемою: дівчина знайомилася з чоловіками, фліртувала та приводила їх у заздалегідь визначене помешкання в Ужгороді. Коли справа доходила до інтиму, до квартири вривалися чоловіки та знімали все, що відбувалося, на відео. Опісля цими роликами шантажували, вимагаючи кошти в сумі $2000. За відмову платити погрожували розповсюдженням записів у мережі та серед родичів потерпілих.



Наразі фігуранти провадження затримані та поміщені до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі обласного управління Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар