У будинку раніше судимого закарпатця виявили мак та засоби для приготування наркотиків (фото)

серпня 01 / 2020
У будинку раніше судимого закарпатця виявили мак та засоби для приготування наркотиків (фото)
Мешканця села Кобилецька Поляна, що на Рахівщині, поліція запідозрила у зберіганні наркотичних рослин. Під час проведення огляду оселі порушника громадського порядку було виявлено нарковмісні рослини, які зараз вилучено. У справі триває слідство.

30 липня, близько 11:00, по допомогу до поліції звернулася мешканка села Кобилецька Поляна Рахівського району. Заявниця повідомила, що її 44-річний син неадекватно себе поводить та вчиняє сварку.

Поліцейські негайно прибули на виклик. Самого чоловіка на момент приїзду правоохоронців вдома вже не було. У будинку, де проживає син заявниці, поліція виявила понад сотню головок та стебел маку, шприц із залишками невідомої речовини та посуд зі слідами кіптяви.

Місцезнаходження 44-річного рахівчанина наразі встановили. З чоловіком працює поліція. Вилучені нарковмісні рослини направлені на експертизу, за результатами якої поліція прийме відповідне процесуальне рішення.

За вказаним фактом слідчі місцевого відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання психотропних речовин без мети збуту), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар