Виноградівська поліція розслідує факт побиття дівчини підлітками

серпня 01 / 2020
У ході сварки, що виникла між підлітками у Виноградові, 12-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Мама потерпілої із заявою звернулася до поліції, де уже розпочали досудове розслідування

Вчора, 31 липня, до працівників Виноградівського відділення поліції надійшла заява від жительки райцентру. Жінка повідомила, що четверо підлітків побили її доньку.
Виноградівська поліція розслідує факт побиття дівчини підлітками

За фактом заподіяння малолітній тілесних ушкоджень, дізнавачі відділку розпочали досудове розслідування. Відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією статті 125 Кримінального кодексу України.

Потерпілій надано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Саме експертам належить встановити ступінь важкості заподіяних 12-річній тілесних ушкоджень.

Особи кривдників уже встановлені. Це двоє чотирнадцятирічних дівчат та два 15-річні хлопці. Їх у присутності батьків опитують поліцейські.

Дізнавачі з’ясовують усі обставини інциденту та встановлюють причини такого вчинку підлітків. З дітьми та батьками також працюватимуть ювенальні поліцейські.

У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар