Закарпатка, пошкодивши стіну, обікрала цех

липня 28 / 2020
Закарпатка, пошкодивши стіну, обікрала цех

Із виробничого цеху викрадено робочий інвентар на суму близько 5 тисяч
Вчора, 27 липня, до Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від директора місцевого підприємства про крадіжку майна, яке належить фірміє, інформує відділ комунікації
На місці події поліцейські з‘ясували, що з виробничого цеху викрадено робочий інвентар на суму близько 5 тисяч гривень. З‘ясувалося, що крадіжку інструментів скоїла 35-річна мешканка райцентру. Злочин жінка вчинила у вихідний день, коли на підприємстві не було нікого. Пошкодивши стіну на виробничому цехові, берегівчанка проникла всередину, звідки і винесла інструменти.

Крадені речі жінка мала намір продати. Попередньо сховала їх у себе вдома у шафі. Все викрадене у неї вилучено та буде повернуто потерпілому.

В діях берегівчанки слідчі вбачають ознаки злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням до приміщення). Наразі оперативники перевіряють жінку на причетність до вчинення інших злочинів майнового характеру на території району. Слідство у справі триває.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар