На Рахівщині поліцейські за добу виявили шістьох нетверезих водіїв та задокументували факт підробки техпаспорту на автомобіль

липня 18 / 2020
На Рахівщині поліцейські за добу виявили шістьох нетверезих водіїв та задокументували факт підробки техпаспорту на автомобіль
Працівники сектору реагування патрульної поліції Рахівського відділку зафіксували шість випадків керування транспортними засобами у стані алкогольного сп`яніння. Двох водіїв позбавили права керувати автотранспортом у районному центрі - місті Рахів, по одному нетверезому кермувальнику відсторонили від їзди у селищах Ясіня, Великий Бичків, с.Ділове та Білин.

Також під час несення служби поліцейські Рахівщини у с.Ділове у водія автомобіля «Skoda Oktavia» виявили підроблений документ на транспортний засіб. У ході перевірки 61-річний мешканець с.Водиця надав поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, тобто техпаспорт на автомобіль, з явними ознаками фальсифікації.

На місці події для документування правопорушення працювала слідчо-оперативна група Рахівського відділення поліції. Автомобіль помістили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів поліції для з`ясування усіх обставин події. У справі призначено ряд експертиз.

У діях жителя Рахівщини вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 358 Кримінального кодексу України. Мова йде про підроблення документів, печаток, штампів та їх використання.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар