Поліція затримала стрілка, який поранив двох чоловіків на околиці Ужгорода

липня 09 / 2020

Закарпатські правоохоронці затримали до ізолятора тимчасового тримання чоловіка, причетного до хуліганських дій, що мали місце напередодні на околиці Ужгорода. Відносно ужгородця вирішується питання про повідомлення йому про підозру

Поліція затримала стрілка, який поранив двох чоловіків на околиці Ужгорода


Жоден злочин не залишиться безкарним. Правопорушникам, які зазіхають на безпеку і спокій громадян, зникнути з поля зору поліції не вдасться. Це вкотре довели закарпатські правоохоронці, які оперативно розшукали та затримали 39-річного ужгородця, причетного до факту хуліганства у Минаї.

Нагадаємо, що 7 липня увечері, мешканець обласного центру Закарпаття, намагаючись повернути гроші, які йому заборгували, застосував травматичну зброю проти боржника. Інцидент трапився у одному з ресторанних комплексів села Минай. Після злочину, з місця події чоловік зник та мав намір уникнути відповідальності, переховуючись від правоохоронців. Проте, залишитися непоміченим у нього не вийшло. У ході оперативних заходів, правоохоронцям вдалося розшукати стрілка.

Станом на тепер його затримано у порядку статті 208 КПК України.

Найближчим часом чоловікові буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

Досудове розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар