Ужгородець розстріляв чоловіка і втік: Поліція Закарпаття розслідує факт стрілянини у Минаї

липня 08 / 2020
Ужгородець розстріляв чоловіка і втік: Поліція Закарпаття розслідує факт стрілянини у Минаї
39-річний ужгородець з травматичного пістолета здійснив кілька пострілів у бік чоловіків. Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, а сам стрілок з місця пригоди зник.


Вчора, близько 21:30, до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу ресторанного комплексу у селі Минай трапився конфлікт між трьома чоловіками. Ймовірною причиною конфлікту стали боргові зобов’язання одного з гостей закладу перед 39-річним мешканцем обласного центру. В ході сутички останній металевою битою, яку дістав із свого автомобіля марки «Peugeot», пошкодив автомобіль «BMW», на якому приїхав боржник разом зі своїм товаришем. 32 та 37-річні ужгородці, у відповідь, битою намагалися заподіяти шкоду йому.

В результаті, 39-річний ужгородець з травматичного пістолета здійснив кілька пострілів у бік чоловіків. Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, а сам стрілок з місця пригоди зник.

У поліції подію кваліфікували за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Дві металеві бити та гільзи з пістолету, ймовірно травматичного, вилучені. Автомобілі, на яких пересувалися учасники конфлікту, поміщені на спец майданчик поліції.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення місця перебування 39-річного та затримання чоловіка у відповідності до чинного законодавства.

Такі злочини не можуть відбуватися безкарно у цивілізованому суспільстві. Завдання поліції полягає у притягненні до відповідальності кожного, хто наважиться на порушення законодавства.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар