Закарпатські поліцейські викрили жителя обласного центру на зберіганні метамфетаміну

червня 27 / 2020
Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Закарпатській області вилучили в юнака пакет з метамфетаміном. 19-річному ужгородцю загрожує кримінальна відповідальність за незаконне зберігання наркотичних речовин.
Закарпатські поліцейські викрили жителя обласного центру на зберіганні метамфетаміну

Вчора, 26 червня, близько 17 години, працівники Управління протидії наркозлочинності отримали оперативну інформацію про те, що молодий чоловік, який рухався вулицею Марії Заньковецької в Ужгороді, має при собі наркотичні речовин .

За вказаною адресою викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції. В результаті оперативних заходів, особу чоловіка, який відповідав опису за орієнтуванням, встановили. Під час поверхневого огляду в нього було виявлено поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною, зовні схожою на метамфетамін.

Речовий доказ буде направилено експерту для дослідження. Також поліцейські встановлять походження і мету зберігання психотропної речовини у молодого хлопця.

У діях 19-річного жителя обласного центру вбачаються ознаки злочину передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин ).

Працівники поліції області посилено працюють над подоланням будь-яких проявів наркозлочинності в краї. Щоденно проводиться оперативна робота для встановлення та в подальшому припинення незаконної діяльності наркозлочинців. Жодному з причетних не вдасться уникнути покарання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар