На Закарпатті поліція припинила ще одну незаконну діяльність чергового наркозлочинця

червня 17 / 2020
На Закарпатті поліція припинила ще одну незаконну діяльність чергового наркозлочинця
Боротьба поліції з наркозлочинцями в регіоні триває і ведеться безперервно. Надзвичайно важливим є припинення злочинної діяльності осіб на початку, тобто в процесі виготовлення наркотичних речовин, до того, як вони можуть потрапити до потенційних споживачів.

Так, вчора, 16 червня, працівники поліції припинили незаконну діяльність чергового наркозлочинця на Виноградівщині.
У селі Велика Паладь працівники поліції Виноградова на терасі будинку виявили майже 187 рослин коноплі, висадженої у спеціальні горщики. Ще 10 нарковмісних рослин було вилучено з присадибної ділянки виноградівця.

В подальшому, під час слідчих дій поліцейські виявили сховок зі зброєю та набоями. Відтак, поліцейські вилучили 94 боєприпаси, ззовні схожі на бойові, гвинтівку «Magnum» та арбалет. Дозвільних документів на зберігання зброї у чоловіка не було.

Виявлені рослини, зброю та набої працівники поліції вилучили та направили на дослідження експертам.

У діях жителя Виноградівщини вбачаються ознаки злочинів передбачених ст.310 (Посів або вирощування конопель) та ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) Кримінального кодексу України.

??Вкотре наголошуємо, що реакція поліції на злочини є жорсткою та принциповою. Жоден наркозлочинець, в жодному куточку краю не залишиться «поза увагою» поліцейських та буде нести відповідальність за свої аморальні та незаконні вчинки??
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар