На Закарпатті за 15 тис грн хабара за виготовлення посвідчення водія поліцейський постане перед судом

червня 01 / 2020
На Закарпатті за 15 тис грн хабара за виготовлення посвідчення водія поліцейський постане перед судом
До суду скеровано обвинувальний акт відносно поліцейського батальйону із забезпечення супроводження Департаменту патрульної поліції Нацполіції.

Правоохоронець обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення (ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України).

Про це повідомляє пресслжба ДБР.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.



Досудовим розслідуванням встановлено, що правоохоронець одержав 15 000 гривень неправомірної вигоди від громадянина за «вирішення питання» щодо виготовлення та видачі посвідчення водія без проходження навчального процесу в автошколі, а також за позитивне складання іспитів з «Правил дорожнього руху та водіння транспортних засобів» без участі абітурієнта.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Закарпатської області, за матеріалами Управління ДВБ Нацполіції в Закарпатській області.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар