У Мукачеві поліцейські викрили квартирного крадія

травня 21 / 2020
У Мукачеві поліцейські викрили квартирного крадія

Днями до поліції Мукачева надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік проник до помешкання заявника і намагається здійснити крадіжку. Також заявник повідомив, що будинок обладнаний сигналізацією, після спрацювання якої крадій вистрибнув через вікно і втік.

Працівники кримінальної поліції Мукачева за вказаним орієнтуванням почали пошуки чоловіка, причетного до злочину. За кілька годин мукачівця розшукали. Як з’ясували поліцейські, 34-річний чоловік пошкодив на квартирі вікно, проник всередину і намагався викрасти чуже майно. Однак після спрацювання сигналізації, він утік. Окрім того, поліцейські встановили, що чоловік причетний ще до однієї квартирної крадіжки, вчиненої на початку травня. Тоді з помешкання, де проводились ремонтні роботи, мукачівець викрав електроінструменти, які в подальшому перепродав.

Фігуранту справи, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, слідчі інкримінують крадіжку, поєднану з проникненням у житло.

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території міста. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської област
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар