Поліція затримала одного з нападників, що стріляв у берегівського валютника (фото)

травня 07 / 2020
Поліція затримала одного з нападників, що стріляв у берегівського валютника (фото)
У результаті злагоджених дій працівників закарпатської та київської поліції, одного зі злочинців, котрі скоїли напад на жителя села Яноші, вдалося затримати. Станом на тепер вирішується питання про доставлення фігуранта на Закарпаття для подальшого розслідування у справі.
Нагадаємо, 31 березня в селі Яноші на Берегівщині трапився розбійний напад. Тоді група невідомих осіб, зі зброєю напали на місцевого жителя, коли той саме виїжджав ранком зі свого двору. Злочинці здійснили серію пострілів по автівці чоловіка. Тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення отримав і сам власник автомобіля. Зловмисники відібрали у чоловіка близько 800 тисяч гривень і зникли у невідомому напрямку. Аби максимально нашкодити розслідуванні та замести сліди, у одному з лісомасивів, розбійники спалили автомобіль, на якому пересувалися під час скоєння злочину.
Однак це не завадило правоохоронцям якісно виконати свою роботу. Особи злочинців, завдяки вдало проведеній оперативній роботі, закарпатські поліцейські встановили за декілька днів. Йшлося про двох чоловіків – мешканця міста Мукачево та Іршавського району. Підозрюваних оголосили у розшук, і зараз, завдяки оперативному реагуванню колег з поліції Київщини, одного зі злочинців вдалося затримати. Навіть покинувши межі області, йому не вдалося уникнути відповідальності. Його спільник надалі перебуває в розшуку, правоохоронці продовжують оперативні заходи для його затримання.
Фігурантам інкриміновано злочинні дії за двома статтями – ч.2 ст.15 – п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто замах на умисне вбивство, вчинений з корисливих мотивів та розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Наразі вирішується питання про доставлення підозрюваного на Закарпаття та обрання йому запобіжного заходу.
«Я щиро дякую колегам з Київщини, які допомогли нам затримати одного з групи зухвалих розбійників. Ми довели, що географічна відстань не може завадити поліцейським у боротьбі зі злочинністю. Ми зробили ще один крок до відновлення довіри та справедливості, адже злочинцям місце за гратами. Про це має пам’ятати кожен, хто планує вчинити злочин» – наголосив очільник Закарпатської поліції Олександр Шляховський, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар