Поліція Закарпаття повідомила про підозру колишньому чиновнику ОДА, який привласнив 800 тис грн, виділених на будівництво школи у Квасах

квітня 25 / 2020
Поліція Закарпаття повідомила про  підозру колишньому чиновнику ОДА, який привласнив 800 тис грн, виділених на будівництво школи у Квасах
Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області проводять досудове розслідування за фактом незаконного привласнення бюджетних коштів колишнім держслужбовцем місцевого органу влади та директором приватного товариства. Йдеться про будівництво школи, що в селі Кваси Рахівського району.

В ході слідства правоохоронці з’ясували, що колишній директор одного з управлінь Закарпатської обласної державної адміністрації, скориставшись своїм службовим становищем, за попередньою змовою із службовими особами товариства, яке виконувало роботи, присвоїли бюджетні кошти.

Шляхом внесення недостовірних відомостей до актів приймання виконаних робіт з будівництва, вони привласнили бюджетні кошти в сумі понад 760 тисяч гривень. Самі ж роботи, як з’ясувалося, не виконувалися.

Двом основним фігурантам, а саме колишньому керівнику Управління повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, тобто привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення.
Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар