Без водійських посвідчень та ще й п'яних водіїв виявили поліцейські Закарпаття

квітня 08 / 2020
Без водійських посвідчень та ще й  п'яних водіїв виявили поліцейські Закарпаття
У селі Минай на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував ним житель Ужгорода, який взагалі не має водійського посвідчення та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,21 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У поліцію Хуста ввечері надійшло повідомлення з села Золотарево про угон автомобіля. Дану інформацію надав місцевий житель. Коли в село прибули за викликом працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили нібито викрадений автомобіль марки «Нива», на якому їхав сам заявник. З’ясувалося, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння й надав у поліцію неправдиве повідомлення про викрадення свого авто. До всього, він ще й взагалі не має водійського посвідчення.

Поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за завідомо неправдивий виклик поліції (ст.183 КУпАП), за керування в стані алкогольного сп’яніння та за керування без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар