Конкурс на участь у програмі Train the Trainers для консультантів в області експорту!

вересня 25 / 2020
В Закарпатській ОДА повідомляють про те, що офіс з Просування Експорту запускає нову БЕЗКОШТОВНУ освітню програму для консультантів в області експорту – Train the Trainers!

Даний 6-ти місячний навчальний курс послугує' чудовим стартом для консультантів - початківців у експорті, або ж допоможе розвинути вже наявні навички у спеціалістів з досвідом. До навчання запрошуються команди із 5 осіб, представники державного та приватного секторів. Якщо ж не зібралася команда не біда: подавайте персональну заявку, ми знайдемо для Вас особисту dreamteam!

Що включає програма навчання:

7 освітніх модулів, яку прокачають Ваші навички в експортній та консультаційній діяльності;
12 онлайн-сесій з менторами та експертами програми в індивідуальними консультаціями для кожної команди;
6 дводенних інтенсивів за участю міжнародних експертів в Естонії, Великої Британії. Німеччини та Фінляндії, де Ви отримаєте максимум у доступному форматі;
сертифікат міжнародного зразка за результатами навчання та успішного проходження курсу:
бонуси та подарунки командам-переможцям. що визначатимуться після кожного модулю.

Реєструйтеся вже сьогодні: https://goo.su/1xhj

Деталі про особливості програми, а також умови участі Ви можете знайти за посиланням: https://epo.org.ua/education/train-the-trainers/або на сторінці Офісу на сторінці Фейсбукwww.fb.com/exportpromotionoffice/posts/2669273873390031

Програма фінансується Державним департаментом США (Emerging Donors Challenge Program Round Seven), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги). Учасники не сплачують жодних внесків за участь у програмі, лише покривають логістичні витрати.
Категорія : Анонси


Залишити Коментар