Поліція Закарпаття запрошує на роботу

вересня 13 / 2020
У Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області оголошено черговий конкурс на заміщення вакантних посад у різних підрозділах.
Поліція Закарпаття запрошує на роботу

З 14 вересня в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області розпочинається черговий конкурс на заміщення вакантних посад у підрозділах та службах обласного управління та територіальних відділів (відділень).

Зокрема, на посади помічника чергового сектору реагування патрульної поліції Тячівського відділу, поліцейського сектору реагування патрульної поліції Берегівського відділу, поліцейського роти поліції особливого призначення, дільничного офіцера поліції відділу превенції Ужгородського відділу поліції, слідчого слідчого відділу Ужгородського відділу поліції.

На працівників поліції очікує достойна заробітна плата, перспектива професійного та кар’єрного зростання, реальна можливість отримання житла за пільговими умовами, відшкодування орендованого житла тощо.

Якщо ви маєте бажання поповнити великий та дружній колектив правоохоронців Закарпаття, то звертайтеся щодо участі в конкурсі для вступу на службу в поліцію в управління кадрового забезпечення ГУНП області (м.Ужгород, вул.Ракоці,13) та в кадрові підрозділи відділів і відділень поліції на місцях.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Анонси


Залишити Коментар