Депутати ініціювали розпуск виконавчого комітету Мукачівської міської ради – документ

березня 03 / 2023

Прикро усвідомлювати, що більшість виконавчого комітету Мукачівської міської ради остаточно перетворився на «ручний механізм» мера, яким він відверто маніпулює, не думаючи при цьому про наслідки для громади.

Ми з колегами вважаємо за необхідність ініціювати розпуск виконкому, більшість членів якого вже не раз себе дискредитували в очах жителів громади прийняттям непопулярних і необґрунтованих рішень.

Проголосувавши за підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у більше ніж на 100%, вони показали свою «турботу» про людей.

У цьому питанні не може бути ніяких компромісів, адже не правочинне рішення треба скасувати. І ми робимо для цього все можливе.

Депутати від п’яти фракцій політичних партій «Слуга Народу», «Рідне Закарпаття», КМКС, «За Майбутнє» та «Європейська Солідарність» об’єднали свої зусилля для того, щоб побороти цю несправедливість, повернути людям доступні ціни на комунальні послуги та в майбутньому уникнути таких ситуацій.

Закликаємо представників інших політичних сил підтримати нашу ініціативу.

Страх чи особисті корисливі інтереси не мають права впливати на Ваші рішення. Пам’ятайте, депутатів обирає народ і працюємо ми на громаду і для громади.

Олександр Горячкун – Фейсбук.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар