Хто стоїть на заваді будівництва туристично-рекреаційного комплексу “Свидовець”?

січня 03 / 2023

15 грудня відбулося судове засідання Львівського апеляційного суду , на якому розглядалася апеляційна скарга Рахівської та Тячівської РДА на рішення Закарпатського окружного адміністративного суду 19 липня 2022 року. Апеляційний суд дуже детально розглядав і матеріали справи, і рішення суду першої інстанції та вирішив підтвердити апеляційні скарги Тячівської та Рахівської РДА, скасувати рішення суду першої інстанції та винести нове рішення, яким відмовити позивачам у позові. От історія судової тяганини:
10 січня 2018 року Закарпатський окружний адміністративний позов «екоактивістів» задовольнив.
04 травня 2018 року Восьмий апеляційний адміністративний суд скасував рішення першої інстанції.
29 вересня 2021 року Верховний Суд скасував рішення першої та апеляційної інстанцій та направив справу на новий розгляд.
За результатами нового (повторного розгляду) рішенням Закарпатського окружного адміністративного суду від 19 липня 2022 року позов задоволено.

Цікаво, що позивачі та МБО «Екологія-Право-Людина» готові до повторного звернення до Верховного суду із касаційною скаргою на рішення апеляційного суду.
Тут постає питання,а хто стоїть на заваді будівництва туристично-рекреаційного комплексу "Свидовець"? Який може дати поштовх для розвитку депресивних районів Тячівщини та Рахівщини,створенню тисяч робочих місць,податків в місцеві громади, розвитку інфраструктури та малого бізнесу.

Питання відкрите….

Повідомляє - https://transcarpathia.news/important/hto-stoyit-na-zavadi-budivnycztva-turystychno-rekreaczijnogo-kompleksu-svydovecz.html
Категорія : Важливе


Залишити Коментар