Виноградівський ФК «Севлюш» став лідером за кількістю зібраних суперкубків області (ВІДЕО)

грудня 01 / 2022

У Середньому став відомим володар Суперкубка області-2022. У цікавому протистоянні зійшлися володар Кубка краю виноградівський «Севлюш» та чемпіон Закарпаття ФК «Вільхівці».

Обидві команди продемонстрували привабливий футбол: високий темп, добрий перехід від захисту до атаки, акцент на контролі м’яча. Ось тільки відзначався один претендент на трофей.

Зокрема, підопічні Юрія Грошева реалізували свої нагоди з пенальті: зі «стандарту» двічі влучно вразив ворота Михайло Чедрик. Спочатку за порушення правил у першому таймі, а потім і в другому – за гру рукою. «Вільхівці» теж старалися забити, особливо коли пропустили. Але на підступах до штрафної (надто по центру) відмінно спрацьовували захисні редути суперника. А таких ударів, як скажімо, наприкінці зустрічі в Євгена Проданова, було не так багато, щоб це могло перетворитися на гол. До того ж, за рахунку 0:2 у гравців «Вільхівців» почали здавати нерви: пішли жорсткі фоли, дрібні сутички з візаві, безпідставні апеляції до арбітра… Як наслідок, чемпіон після поразки не вийшов і на церемонію нагородження. Щоправда, після гри футболісти-чемпіони таки перепросили за свій емоційний стан.

Керівництво ЗАФ на чолі з Іваном Дураном вручило переможцю кубок. Було також названо кращих гравців зустрічі – Михайла Чедрика («Севлюш») та Павла Мілєсіна («Вільхівці»).

У підсумку «Севлюш» учетверте став володарем Суперкубка Закарпаття, а Берегівський район – удев’яте. І це подвійний рекорд! Вітання переможцю й спасибі обом командам, які продемонстрували в останній день осені все ж якісний футбол на зеленому газоні.

Володимир Тарасюк, ЗАФ.

Категорія : Важливе


Залишити Коментар