В Закарпатті зростає негативне ставлення до Угорщини

червня 05 / 2022

Як відомо, Угорщина відмовилася від транзиту зброї в Україну так і її постачання з своїх арсеналів. Водночас Угорщина активно допомагає Україні в гуманітарних питаннях постачання необхідного для населення. Також Угорщина приймає українських біженців, яких за час війни туди виїхало більше півмільйона. Наприклад тільки за вчора в Угорщину в’їхало понад 6000 тисяч осіб.

З іншого боку ці позитивні дії угорського Уряду та благодійних організацій українцями у більшості випадків не сприймаються так, як інформації в українських ЗМІ практично про це немає.

Наразі в Закарпатті зростає негативне ставлення до Угорщини пов’язане не тільки з відмовою у військовій допомозі, а у тому, що українці не можуть заправити свої автомобілі в Угорщині по меншій ціні.

Угорщина через трубопровід «Дружба», який проходить по території області отримує дешеву російську нафту, що дає Угорщині можливість продавати пальне для свого населення нижче, як інших країнах ЄС та Україні.

Закарпатці через це дуже обурені й було б логічно таку політику Уряду Угорщини змінити стосовно українців враховуючи, що в Україні йде війна і населення набагато бідніше, як в інших країнах.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар